top of page

Jakten på det klareste og reneste mineralvannet!

Historien om et unikt vanneventyr...

Vi bor i verdens vakreste land, og takket være golfstrømmen kan vi leve og bo i disse fantastiske omgivelsene med høye fjell og dype daler i Norge. 

Et av de aller vakreste plassene i dette kalde landet i nord er området rundt Hardanger som er kjent som en av de områdene på jorden med den mest majestetiske naturen: Fjord, fjell, Isbreer og selvfølgelig mange fosser. Der finner vi også det vi mener er det reneste, klareste og beste mineralvannet i verden.

 

Osa-kilden og Isbre-kilden ligger rett under Hardangerjøkulen, lengst inn i den 170 kilometer lange Hardangerfjorden i Ulvik tapper vi vårt forfriskende mineralvann som i uavhengige laboratorietester har vist at vårt vann har det laveste totale oppløste faststoffet (TDS) som er registrert for et naturlig, ubehandlet mineralvann. 

"For oss betyr dette at dets nivåer av salt, mineraler og metallforbindelser er utrolig lave. For deg betyr det at du kan få kjøpt det klareste og reneste mineralvannet på flaske av oss.

Isbreen som vannet vårt kommer fra antas å være over 5000 år gammel, og er en av de eldste og reneste vannkildene i verden. Vi er stolte over å ha mottatt sertifiseringen fra USAs patent- og varemerkekontor som "Verdens beste drikkevann" ®. Isbre har også fått EU-varemerket: "Isbre-Verdens beste drikkevann" ®

 

ISBRE Water AS - Osa, 5730 Ulvik, Norway

ISVANNET AS er distributør og forhandler av Osa og Isbre-vann.

KONTAKT: Telefon: (+47) 45 02 45 45 - mail: marius@isvannet.no  ​

bottom of page